Toimitusehdot

Päivitetty viimeksi 20.3.2020

1 Yleistä

Lumimedical.com on verkkokauppa, jota ylläpitää Lumi Dental Oy (myöhemmin nimeltään “Lumi Medical”). Lumi Medical myy tuotteita kaikkin EU-maihin sekä Norjaan ja Sveitsiin.

Yritysinfo:
Lumi Dental Oy
Satakunnankatu 7
78300 Varkaus
SUOMI

Y-tunnus: 2725049-9

Tilin luomiseksi tai tilauksen tekemiseksi Lumi Medical -verkkokaupan kautta, asiakkaan on hyväksyttävä nämä käyttöehdot. Hyväksymällä nämä ehdot, asiakas sitoutuu noudattamaan niitä kokonaisuudessaan. Kun tilaat Lumi Medical -verkkokaupasta, asiakkaan odotetaan olevan perehtynyt ja sitoutunut ostohetkellä voimassa oleviin ehtoihin.

Kaikki Lumi Medical- verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lumi Medical pidättää oikeuden hinnan ja toimituskulujen muutoksiin.

Jos tuote on väliaikaisesti loppu eikä sitä voida korvata toisella tuotteella tai toimittaa, Lumi Medical palauttaa tuotteen hinnan asiakkaalle automaattisesti.

Lumi Medicalilla on oikeus peruuttaa tilaus erityisistä olosuhteista johtuen, esimerkiksi selkeän hinnoitteluvirheen vuoksi.

Onnistuneen tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tästä syystä asiakkaan on annettava sähköpostiosoite Lumi Medical -verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.

Tuotteita tai näitä ehtoja koskevissa kysymyksissä asiakas voi ottaa yhteyttä Lumi Medicaliin sähköpostitse osoitteeseen info@lumimedical.com tai käyttämällä yhteydenottokaavaketta.


2 Maksutavat

Asiakas voi valita seuraavista maksuvaihtoehdoista:

• Paypal
• Paytrail (verkkopankit ja korttimaksut)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Paytrail maksutavat

Verkkopankit:

 • Nordea
 • OP Pohjola (Osuuspankki)
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-Pankki
 • Aktia
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Oma Säästöpankki

Muut maksutavat:

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • MobilePay
 • Walley-lasku ja osamaksu

3 Toimitustavat

Lumi Medical tarjoaa kuljetukset sekä kotimaahan (Suomi) että ulkomaille (kaikki EU-maat, Norja ja Sveitsi). Toimitustavat ja kustannukset lasketaan kassalla. Asiakas voi valita seuraavista toimitusvaihtoehdoista:

Posti Noutopiste & Smarthip-pakettiautomaatti (Suomi)

 • Lähetys toimitetaan valitsemassasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.
 • Toimitusaika: 1-2 työpäivää

Posti Express parcel (Suomi)

 • Lähetys toimitetaan vastaanottajalle ja luovutetaan kuittausta vastaan
 • Toimitusaika pääsääntöisesti 1 työpäivä

Posti Priority Parcel (Kansainvälinen)

 • Maasta riippuen lähetys toimitetaan suoraan vastaanottajalle tai paikalliseen postitoimistoon
 • Toimitusajat: Pohjoismaat 3–5 työpäivää, muu Eurooppa 3–7 työpäivää
 • HUOM! Toimitusviiveitä voi esiintyä maissa, joihin COVID19 vaikuttaa

UPS Express Saver (Suomi & kansainvälinen)

 • Lähetys toimitetaan suoraan vastaanottajalle
 • Toimitusaika: 1-2 työpäivää

Lumi Medical ei ole vastuussa viivästyksistä, joita voi tapahtua kuljetuksen aikana kolmansien osapuolten, kuten esimerkiksi kuljetusyhtiöiden, vuoksi. Lumi Medical ei ole vastuussa viivästyneestä toimituksesta johtuvista vahingoista.

Lumi Medical pidättää oikeuden muuttaa lähetystapaa tilauksen vahvistamisen jälkeen. Tässä tilanteessa asiakkaita ei kuitenkaan veloiteta lisäkustannuksista, jotka johtuvat lähetystavan mahdollisista muutoksista.

Jos asiakas kieltäytyy vastaanottamasta lähetystä ja se palautetaan sen vuoksi Lumi Medicalille, Lumi Medicalilla on oikeus veloittaa asiakkaalta myös kustannukset, jotka aiheutuvat vastaanottamattoman lähetyksen käsittelystä ja palauttamisesta.


4 Vauriot kuljetuksen aikana tai puuttuva tuote

Tilauksen vastaanoton yhteydessä asiakkaan on tarkistettava lähetyksen sisällön kunto mahdollisten vaurioiden varalta. Jos tuote on vaurioitunut  tai tilaus tai osa siitä on kadonnut kuljetuksen aikana, asiakkaan on ilmoitettava vaurioista tai puuttuvasta tuotteesta välittömästi kuljetusyhtiölle toimitus-, nouto- tai vastaanottopisteessä. Vahinkoraportin valmistumisen jälkeen asiakkaan on otettava yhteyttä Lumi Medicaliin yhteydenottolomakkeen avulla sopiakseen korvaavasta lähetyksestä.


5 Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palauttaminen tai vaihtaminen

Asiakkaalla on oikeus perua tilaus ennen kuin tilaus on ilmoitettu käsitellyksi ja lähetetyksi. Peruutus tapahtuu ilmoittamalla siitä Lumi Medicalille käyttämällä yhteydenottolomaketta. Peruuttaminen johtaa maksetun tuotteen hinnan palautukseen.

Tuotteet ovat henkilökohtaisia hygieniatuotteita eikä niitä voi palauttaa tai vaihtaa.


6 Maksujen palautus

Peruutetuissa tilauksissa Lumi Medical palauttaa maksetun tuotteen hinnan ja lähetyskulut tavanomaisen, edullisimman lähetystavan mukaisesti. Palautus suoritetaan niin pian kuin mahdollista, kun Lumi Medical on vastaanottanut palautetut tuotteet.

Asiakkaan on säilytettävä kaikki palautukseen liittyvät asiakirjat huolellisesti, kunnes Lumi Medical on lähettänyt vahvistuksen palautuslähetyksen vastaanottamisesta.

Palautusmaksut suoritetaan samalla maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisen tilauksen yhteydessä.


7 Ylivoimaiset esteet

Jos tuotteen (tuotteiden) toimittaminen estyy tai viivästyy ylivoimaisen esteen vuoksi (esim. lakko, työsulku, mahdolliset työriidat, sodan julistaminen, tulipalo, onnettomuus, koneiden toimintahäiriö, kuljetusyhtiön tai muiden kolmansien osapuolien toiminnan häiriöt jne.), Lumi Medical on oikeutettu peruuttamaan tai keskeyttämään toimitukset.

Lumi Medical ei ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat suoraan tai epäsuorasti tällaisen tapahtuman tai tapahtumien seurauksena.


8 Erimielisyydet

Kaikki erimielisyydet ja riidat ratkaistaan ​​ensisijaisesti neuvottelujen avulla. Jos tilauksesta ja sen lähetyksestä johtuvaa erimielisyyttä ei voida ratkaista osapuolten välisin neuvotteluin, asiakas voi viedä asian Suomen kuluttajariitalautakunnan tai tarvittaessa vastaavan riitojenratkaisuelimen käsittelyyn.

Asiakas voi käyttää myös online-riitojenratkaisualustaa, joka on saatavana osoitteesta ec.europa.eu/odr.


9 Tietosuoja

Tietoja siitä, kuinka Lumi Medical käsittelee verkkosivustomme kävijöiden ja verkkokaupan käyttäjien henkilötietoja, löytyy tietosuojaselosteesta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Asiakkaan antamia yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen ja tilaukseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen.