Tietoa meistä

Lumi Medical tuo markkinoille Lumi Dental Oy:n Suomessa valmistettuja suu-nenäsuojaimia. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä, akkreditoidussa laboratoriossa testattuja, korkean luokan Type II ja Type IIR suu-nenäsuojaimia. Suojaimemme soveltuvat kirurgisesta leikkaussalista aina määrätietoisen kuluttajan kasvoille. Tuotteidemme laatu tunnetaan hyvin ammattilaisten keskuudessa.

Avainsanat laadukkaalle tuotteelle ovat korkean tason suojaus, suojaimiemme erittäin matala hengitysvastus sekä suomalainen käsityö. Emme käytä linjoillamme steriloivia ja muita haitallisia kemikaaleja. Laatujärjestelmämme mukaisesti valmistetut suojaimet noudattavat eurooppalaista lääkinnällisten laitteiden vaatimusten mukaisuutta.

Haluamme tarjota ihmisläheistä osaamista, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Luotamme yksilön voimaan niin tuotantolinjallamme kuin myös loppukäyttäjien keskuudessa, joka näkyy mahdollisuuteen vaikuttaa yhteiskuntamme yleiseen turvallisuuteen esimerkiksi uniikkia sairaalatason RATIA-designsuojainta kasvoilla pitäen.